Consultoria

 

Ets autònom i portes tu la gestió del teu negoci, ets una persona endreçada entens una mica del tema i no te suposa cap pèrdua de temps portar-ho però necessitaries una ajuda puntual, o vols fer servir un software de confiança i no saps quin, no ho dubtis posat en contacte amb mi.

Pack hores consultoria Autònoms

Les consultes es faran per email

Seran respostes pel mateix sistema en 24, 48 hores. Posteriorment a la contesta es podrà tenir una conversa telefònica si no ha quedat clar.

En el email de la contesta s’especificarà el temps emprat de manera que es pugui deixar constància del temps disponible un cop contestada la consulta.

Les hores no caducaran.

El temps mínim de cada consulta s’estima en uns 20 minuts.

Preu:  1 hora……………. 50,00€

            3 hores …………120,00€

AUTÒNoM!!!! TENS UN DUBTE RÀPID QUE NO ET DEIXA DORMIR I QUE SEGUR ES POT CONTESTAR EN 10 MINUTS? TENS LA CONSULTA EXPRESs PER TAN SOLS 15,00€ ò

hores consultoria per empreses

Si ets un empresari i tens cobert el tema de la comptabilitat, ho feu tot a la empresa i nomes necessites una persona per que puntualment t’ajudi o assessori en determinades operacions que poden ser menys habituals?, confia en un professional.

 

Cost hora consultoria empresa……..  65,00€ / hora

Les consultes es faran per email

Seran respostes pel email en 24, 48 hores. Posteriorment a la contesta es podrà tenir una conversa telefònica si no ha quedat clar.