La diferencia entre els negocis que funcionen i els que no, es troba a la informació que utilitzem. No és possible gestionar un negoci sense conèixer els ingressos, les despeses i la xifra de beneficis. De la mateixa manera que no es de rebut esperar al final del trimestre per conèixer l’import dels impostos a pagar.

Assessoria financera

Si no saps què fas amb els diners, sembla que desapareguin. Si havies calculat fer una despesa i arribat el moment no disposes de diners. Si no saps si pots o no fer una formació quan te la ofereixen. Si no recordaves que havies de pagar l’IVA…

Poden haver passat varies coses: o no estàs arribant als teus objectius de venda, o has calculat malament el marge del producte o, molt probablement, no portes un pressupost de tresoreria

Què es això? UN PRESSUPOST DE TRESORERIA?,

Sí. És molt important no només tenir uns objectius de venda sinó també veure com es van cobrant aquestes vendes per saber com anirà la meva tresoreria, de res serveix vendre molt si en el fons el que estic fent és finançar als meus clients.

A més, amb un pressupost de tresoreria pots començar a estalviar, sí, has sentit bé, estalviar, i al cap d’un temps veuràs com has aconseguit controlar la teva economia i no deixar que ella et controli a tu.

Què puc oferir-te:

  • Confeccionar un pressupost de tresoreria
  • Calcular el llindar de rendibilitat
  • Anàlisi dels costos i pagaments del teu negoci
  • Anàlisi dels cobraments del teu negoci
  • Càlcul de la rendibilitat del teu negoci.