El meu nom és Asela Coll Muñoz

Sóc la mitjana de 3 germans.

Quan era petita i em demanàvem què volia ser de gran i sempre deia que volia tenir una empresa, tot és així que em vaig llicenciar en Direcció i Administració d’Empreses per vocació. A mida que anava estudiant ja veia que el tema que més m’agradava era tot allò relacionat amb les lleis i sobre tot amb les lleis fiscals.

Vaig fer oposicions a la AEAT i he estat 18 anys treballant a la Administració Tributària com a funcionaria al cos d’Agents tributaris, al llarg d’aquets anys he anat passat per tots els departaments amb la qual cosa puc dir que la meva formació a nivell professional i dins l’àrea tributària ha estat molt complerta.

Tot i que la feina realitzada al llarg dels anys a l’ Administració m’agradava molt, les meves inquietuds i els meus somnis van fer que la deixes per dedicar-me a aplicar als meus coneixements a petites empreses i emprenedors que es poguessin trobar perduts en aquest camp, així i amb aquesta inquietud va començar la meva etapa com autònoma.

Durant els més de 10 anys que porto fent aquesta feina no he parat de formar-me, al 2015 vaig fer màster de tributació al CEF, a part cada any dedico part dels meus ingressos per realitzar cursos, o assistir a conferències…, És un mon que m’apassiona, quan soluciono una situació que per una altra persona és molt complicada em sento bé, em sento que val la pena tot l’esforç que m’ha suposat marxar de l’AEAT.

Si hagués de dir tres qualitats sobre mi crec que destacaria la sinceritat, el treball i l’empatia. Per una part penso que les lleis s’han de complir, vivim en una societat, i tot i que a vegades no ens agraden o no ens interessen el que diuen ens hem de basar en elles i per tant si avui una despesa no és deduïble el meu deure és dir-li al meu client que no se la pot deduir, tot i que el seu veí ho faci, crec sincerament que la Administració en general (AEAT, Generalitat, ajuntaments, seguretat social…) no estan per perjudicar-nos ni per fastiguejar-nos, si fem les coses segons els criteris que marquen no tindrem mai problemes amb ells, i si volem canviar els criteris que segueixen hi han vies per fer-ho.

D’una altra part treballo colze a colze amb els meus clients, els conec, sé que necessiten, quan van bé jo estic contenta i relaxada, quan no van tan bé jo em preocupo, pregunto en que els hi puc ajudar, busquem solucions junts…

Moltes vegades em pregunten que t’agrada, quines són les teves aficions, dons, m’agrada molt el mar, observar-lo, escoltar-lo em dona molta pau i tranquil·litat, m’ajuda a reflexionar a pensar a agrair. Però també m’agrada molt la muntanya, m’ajuda a superar reptes, arribar al cim és una sensació de poder enorme, de feina ben feta, i el millor de tot és que quan arribes a un cim sempre descobreixes un altre al que podries intentar arribar, són els reptes que  va posant la vida i que els anem assolint poc a poc.

Vull transmetre als meus clients seguretat però sobre tot tranquil·litat, ells s’han de dedicar a la seva feina i la meva és que estiguin del tot tranquils en tot allò que em deleguen, de quina manera, ho faig fent reportings en funció de les necessitats de cada client.

M’apassiona viatjar.

Gràcies per llegir-me